Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Ban za Nic

ppsolarek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne co możesz zrobić to napisać ticket'a i zapytać się za co dostałeś bana

Jeżeli tak jak mówisz że się pomylili to może Ci je od banują (ale szczerze mówiąc w to wątpię)

No ale nie zaszkodzi spróbować

Bo w końcu co masz do stracenia :DxD

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Jest możliwość, że zbanował cie Sam HS .

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Moim zdaniem to za długo nie wydawałeś na nexona kasy i Cię dla jaj zbanowali dla nauczki^.^

A tak na serio to niepotrzebnie pisałeś wgl tu posta :P Ponieważ jedynie co Cię ratuje to Support z pytaniem i prośbą.. jeśli nie pomoże to zagroź im sondem podobno pomaga (tylko nie odrazu) ^^

Założę się że jakieś niedozwolone życzy miałeś na sumieniu, hacki, bugi, ffa opk, plvl, nabijanie kili na afku lub coś w tym stylu. Support : )

DARMOWE DODATKI DO GIER !

Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. :)

http://dogry.pl/r/301024

Opublikowano

linka? na stronie nexona tzn. tam gdzie zakładałeś konto do wr powinieneś znaleźć przycisk support potem chyba wybierasz gre , ale nie jestem pewien i piszesz

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Musisz napisać ticket'a do supportu z prośbą o wyjaśnienie / unbann. I to, że dałeś taki oczojebny kolor w 1 poście tylko odstrasza ludzi chcących Ci pomóc. Pomyśl, zanim coś zrobisz.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

na 100 % nie zbanowali cie za friko . daje se łeb uciąć że czitowałeś. Sprawdź maila lub gdy logujesz sie do gry sprawdź co pisze ci.

Opublikowano

Moj kumpel tez dostal bana za free bo nie nabijal i nie uzywal hackow bo ma konto z retailem na m249 ale jedyny plus ze nie dostal banna na zawsze tylko na 30 dni ;) sproboj sie zalogowac jak bedzie pisalo ze do konca banna masz ises tysiecy min ( moj kumpel ma ok 4000 min to ok 30 dni) moze masz ta sama sytuacie ;)

(+) !ZBIERAM PLUSY! (+)

Opublikowano

Możliwe, że to mass bany się zbliżają. Ja na dawnym wr miałem bana na miesiąc za nic, a potem dostałem w ramach przeprosin 300k dinarów i premke silver.

Opublikowano

Nie ma banów za nic :)

Uwierz mi ... są ;)

#Top :

Nic ci nie pozostaje jak ticket... ,, Konto jest własnością Nexon " mogą z nim zrobić co chcą ;P

Ale staraj się odzyskać jeśli włożyłeś w nie tyle kasy ... również bana mogłeś dostać za stosowanie Bugów , za ovc hacki itp. ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...